Däck i Växjö

Behöver du nya däck till ditt fordon? Välkommen till Växjö Autoservice! Traditionellt sett brukar man byta däck vid säsongskifte men däck behöver även ses över mitt i säsongen för att man ska ha större säkerhet i fordonet. Mönsterdjupet minskar vid slitage med tiden och givetvis ska man ha koll på detta så att säkerheten i bilen bibehålls. När det väl är dags att byta däck kan man anlita oss och skulle det även vara aktuellt att byta fälgar så kan vi hjälpa dig med det också. Du kan läsa mer om våra fälgar i Växjö på fälgsidan.

Köp däck hos oss

Förutom att vi utför däckbyte så säljer vi även däck (och fälg) från en rad olika leverantörer. Alla våra leverantörer är kvalitetssäkrade och vi vet att de håller vad de lovar. Vi på Autoservice i Växjö vet att kvalitet är viktigt när det kommer till däck då det är här fordonet möter vägen. Med andra ord är säkerheten lika viktig för oss som den är för våra kunder. När du väl valt vilka däck du vill köpa kan vi även montera dessa samt utföra hjulinställning. Allt under ett tak. Kontakta eller besök oss redan idag. Du hittar oss på Hjalmar Petris Väg 34 i Växjö. Välkommen!

Däckbyte är mer än att byta däck

Att byta däck kan många tro är så enkelt som att slänga på nya däck på fälgarna som sedan sätts på bilen. Vid däckbyte så bör man göra fler saker än så för att arbetet ska bli kvalitativt utfört. Vi kontrollerar även mönsterdjupet på däcken, då kan vi berätta för dig som bilägare när däcken borde bytas nästa gång. När detta är gjort och däcken sitter på bilen så är det dags för hjulinställning och detta hjälper vi dig med också. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med att byta däck och fälgar.

Varmt välkommen till Växjö Autoservice!

Läs mer om Bilservice i Växjö här.

Läs mer om Fälgar i Växjö här.

 

PRISINFO