Service & Bilverkstad i Växjö

Vi erbjuder service och reparationer för de flesta bilmärken och vi är nu även märkesverkstad för Mazda.

Välkommen till Autoservice i Växjö, ditt självklara val av bilverkstad i Växjö. Sedan 2002 starten har vi utfört bilservice och bilreparationer åt nöjda kunder i Växjö med omnejd. Vi är säkra på vår sak och det är att vi kan bilar och i vardagen kombinerar vi vår kompetens med våra ledord kundfokus och transparens, för att du som kund alltid ska känna dig nöjd och trygg med jobbet vi utfört. Vi har dessutom den datautrustning som behövs på marknaden för att utföra service och laga dom flesta vanligt förekommande fel på bilarna.

Vi som bilverkstad jobbar alltid med märkesdelar eller originaldelar för att du som kund ska kunna vara säker på att din bil får bästa tänkbara service.

Vid service på bilen får du ett serviceprotokoll på vad som är utfört och som är anpassat för bilens miltal, givetvis stämplar vi i serviceboken (även digitalt). Vi utför hjulinställning på de flesta bilar upp till 3,5 ton.
När du servar din bil hos oss ingår en 12 månaders assistansgaranti i servicen.

Vill ni som verkstad beställa reservdelar använder vi oss av Schenker och Postnord som fraktbolag.

 

Vi utför service och reparerar:

Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW, Volvo, Saab, Opel, Mitsubishi, Peugeot, Citroën, Mercedes, Kia, Nissan, Mazda, Toyota, Renault, Ford, Hyundai , mm

Med andra ord är vi som bilverkstad heltäckande både vad gäller kompetens och erfarenhet. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att boka tid eller för att räta ut eventuella frågetecken.